Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
KalashniKEV  
#1 Posted : Friday, July 5, 2019 12:15:17 PM(UTC)
KalashniKEV

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/5/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: NoVA

Background: I'm a bachelor and I've had this stove for 10 years since new, came with a new condo. I mostly use it to cook frozen pizza and boil water for pasta. It's clean. I only ever use 1 out of 4 burners.


AFTER using the oven to heat some pizza, the ignition started ticking on all burners. Both the burners and the oven were off at the time. I flipped the circuit breaker off after several minutes of this. Power cycling at the breaker did not work- all 4 burners still ticking.


There is No troubleshooting procedure for this in the manual. I looked at the burners because that was the source of the noise. The only one I use was blackened on the white surface and metal discolored (the others are brand new). I took apart that burner, purchased a brand new OEM spark ignitor, and replaced it- still ticking!


Next I focused on the oven. Cleaned the bottom (was like nothing) and powered on for a 5 hour self-cleaning cycle. 5 hours of ticking- still ticking, so I flipped the breaker back off. I also powered on for a few minutes of all 4 burners on high to see if that would do anything, but no luck.

I left the project for a week and now I'm back into it on my day off...


Any ideas on what to swap out next or what to do? I just flipped the breaker and it's still ticking.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.