Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
JMichael88  
#1 Posted : Wednesday, October 3, 2018 12:50:34 PM(UTC)
JMichael88

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/3/2018(UTC)
Posts: 1

Hello All,

I am new here to this forum but could really use some help. I have a Samsung Electric Dryer, Model #DV43H5000EW/A3 that runs but will not produce any heat. I did some internet research and it seems a common issue is a bad element. I bought and installed a new element, hi limit and thermal cut off and I'm experiencing the same results.

The dryer runs good, no unusual noises, no error codes. There is a red blinking waffle/grid type icon that flashes when I power the unit on. I can't recall if this has always been there or if this could be trying to tell me something.

I have checked all vent hoses, dryer is free of lint, can't find any clogs anywhere.

I have been hit pretty hard by the Hurricane and my money is pretty tight right now and that is why I would like to do this myself, if possible.

Does anyone have a suggestion for what could be causing this?

Thank you very much for any help you could offer.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.