Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ecamn  
#1 Posted : Sunday, June 17, 2018 12:34:31 AM(UTC)
ecamn

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/16/2018(UTC)
Posts: 1

I have an old Kenmore Elite gas dryer which a couple of weeks ago stopped heating. It starts and the drum spins, but no heat. I also don't see the igniter glowing. I checked using a multimeter the usual suspects --- igniter, thermal fuse, gas valve solenoid, flame sensor, power supply, high limit thermostat, thermistor, timer and motor, and the values of resistance (for continuity) are within the expected values or range. I also tested using both timed dry and the automatic setting, but both showed the same problem. The power supply is at 110V, and I also checked the circuit breaker but not sure if for my gas dryer model, I should also see some 240V circuit. I'm not an expert but I've read a lot of posts. I appreciate if someone can point me in the right direction. Thank you.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.