Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
danjng  
#1 Posted : Friday, December 30, 2016 12:39:25 AM(UTC)
danjng

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/30/2016(UTC)
Posts: 1

So I recently did a thermal sensor (the one in the control panel) reset. I had scoured the forums and Internet and discovered that some sensors can be reset by bringing it's temperature down to 32 degrees. We'll, that surprisingly worked and things were good again... Except for one thing. While the heating elements worked, the fan wasn't running when I used the microwave. Am I in any danger at all? Any ideas about why it's dead? Is this the fan in van get to through the panel or do I need to remove the entire oven/microwave?

Here's a link to the oven/microwave: https://www.ajmadison.com/cgi-bin/ajmadison/JTP90.html

As a side note, there seem to be like 10 different sensors and I am not sure which one to pick up as a replacement. I can't find one that looks exactly like the one in mine. It says nt101 and kie whatever that means.

Thoughts and ideas are welcome! Any help is greatly appreciated!
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.