Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jflynn1  
#1 Posted : Thursday, August 28, 2014 9:20:27 AM(UTC)
jflynn1

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/28/2014(UTC)
Posts: 2

"high temp wash" led blinking. Reset procedure does not work. power off for several minutes does not work. the "normal" cycle led will blink also when I try to reset. The cancel button will also blink when I push that. So I can have high temp wash, normal and cancel all blinking at the same time. cancel goes off when I push start, normal and high temp still blink, then eventually the normal goes off and only the high temp wash blinks. I cannot follow the technical instructions for testing the keypad. I cant figure out how to disconnect and reconnect the thermistor/owi sensor if the door is latched and the console is put back together as the instructions state. I am think I have a bad control panel, or bad element, or bad door latch. don't want to replace them all (especially the element cuz that looks like a lot of work).
water temp from the faucet is good.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
jflynn1  
#2 Posted : Friday, August 29, 2014 7:02:59 AM(UTC)
jflynn1

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/28/2014(UTC)
Posts: 2

Can anyone show me where to find the thermistor/owi sensor. The tech sheet says to disconnect/reconnect 2 times within 6 seconds. I do not know where this part is located.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.