Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
black05pony  
#1 Posted : Wednesday, September 23, 2009 5:16:44 PM(UTC)
black05pony

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/23/2009(UTC)
Posts: 1

my washing machine has just started throwing the error code le which the manual states is the water temp. sensor. i took off the bottom panel to check the wires and found the sensor but everything appears fine. i cannot find this part to try and fix my machine. also now the electronic control panel seems to be acting weird as in doesn't make the beeping noise as loud as it once did or sometimes it just clicks. any help with this subject would be greatly appreciated
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
sidfink43  
#2 Posted : Friday, September 25, 2009 5:57:48 AM(UTC)
sidfink43

Rank: Advanced Member

Groups: Senior Expert
Joined: 3/29/2009(UTC)
Posts: 11,699

Here is the service manual for your machine which will show in detail how to test the sensor and how to perform other troubleshooting tasks.

https://secured.whirlpoo...amsug_Neptune_Washer.pdf

Good luck.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.