Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
cjd2404  
#1 Posted : Tuesday, August 13, 2019 11:14:56 AM(UTC)
cjd2404

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/13/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: CT

I have a Kenmore Elite 795.787.53800 Fridge/Freezer. A few months ago the unit stopped dispensing water, but when I pushed the button in the front of the unit where water came out you'd hear the pump? or whatever it is running.

I replaced the inlet valve in the back of the fridge a few weeks ago and everything seemed fine. Last week no more water or ice will dispense and now pushing the button where the water comes out makes no sound at all. The ice maker also appears to not be getting power (the light on the ice maker itself for cube size or power are not lit).

I tried replacing the switch on top of the door on the water side, as well as the button in the freezer and neither of those helped. I figured maybe those went bad and it was acting as if the door was open. I only have a cheap continuity tester, but the valves in the door next to the water lines both have continuity

The front display panel works fine, the light will go on and the fridge/freezer are fine.

Any help would be appreciated.

Thanks!
Chris
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.