Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
cjleadem  
#1 Posted : Monday, June 10, 2019 7:13:15 AM(UTC)
cjleadem

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/10/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: NJ

I have a Maytag MVWX500XW1, top load washer, which recently started making a very loud noise only while spinning. It also doesn't seem to brake to stop spinning (don't know if that is a thing) - meaning when it is done it slowly comes to a stop. I replaced the belt and splutch kit. Forums about other models talk about replacing bearings - but I don't see that on this model's part list. Anyone have other ideas?
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
miltongina  
#2 Posted : Saturday, June 22, 2019 11:34:38 AM(UTC)
miltongina

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/18/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: brentfield

First change the brakes, then I had the same problem on my AMANA MOD. NAV5805AWW on spin cycle only it had a real loud noise, after talking to a tec. he said that the loud noise was the TUB SEAL which has bearing on it and use a spanner wrench. After installing the new TUB SEAL the noise went completely away. Did you speak with a TEc. also very important. I hope this help you.

Check this ==>>>>> https://www.appliancepar...ir/mvwx500xw1-noisy.html

Edited by user Saturday, June 22, 2019 11:43:57 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.