Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
volinski  
#1 Posted : Monday, June 24, 2019 2:08:39 PM(UTC)
volinski

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/24/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: Oregon

i have a whirlpool model WTW 4930 XWO. the washer lid lock clicked and clicked, and nothing happened. I changed the lid switch, and it works only on extra small load, and light washer. After more research, it sounds like the Shift Actuator. Does this sound like the Answer. I also keep seeing about recalibrating the washer. But can't find any info on how to do it. Any and all help is appreciated. want to order the piece from Appliancepartspros. asap. carl
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
ohm  
#2 Posted : Monday, June 24, 2019 2:56:31 PM(UTC)
ohm

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/18/2017(UTC)
Posts: 102

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Here!
ohm  
#3 Posted : Monday, June 24, 2019 3:21:48 PM(UTC)
ohm

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/18/2017(UTC)
Posts: 102

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Google this service pointer! W10606242
volinski  
#4 Posted : Monday, June 24, 2019 3:25:31 PM(UTC)
volinski

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/24/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: Oregon

thanks, its in calibration mode now
ohm  
#5 Posted : Monday, June 24, 2019 3:25:42 PM(UTC)
ohm

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/18/2017(UTC)
Posts: 102

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
google this for your tech sheet! W10280489
ohm  
#6 Posted : Monday, June 24, 2019 3:28:27 PM(UTC)
ohm

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/18/2017(UTC)
Posts: 102

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
that machine is known for broken wire under washer as shown in that service pointer.FYI maybe you have it fix.Good luck!
volinski  
#7 Posted : Monday, June 24, 2019 6:19:29 PM(UTC)
volinski

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/24/2019(UTC)
Posts: 0
United States
Location: Oregon

where do i google for service pointers? whirlpool? went through recalibration, still no work?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.