Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Hali Mark  
#1 Posted : Friday, July 4, 2014 4:30:29 AM(UTC)
Hali Mark

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2014(UTC)
Posts: 2

The first indication there was a problem happened when the freezer fan became very loud. I took the cover off and there was so much ice built up that it was hitting the blades of the fan causing the noise. I figured it had been long enough that it needed a defrost.

The fridge seemed to be fine after that.

It has happened again however and the food in the upper fridge section is freezing as well.

Sensor gone?

Thanks,
Mark
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Hali Mark  
#2 Posted : Saturday, July 5, 2014 4:41:07 PM(UTC)
Hali Mark

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2014(UTC)
Posts: 2

The temperature display reads the freezer at 1 degree and the fridge at 2 (Celsius). Settings are -19 and 4.

I tried the diagnostic mode and in the 1st digit position (right) on the freezer side, the centre led bar is lit, which has no corresponding entry on the diagnosis chart.

Any help is appreciated.

Thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.