Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rkgray98406  
#1 Posted : Monday, December 22, 2008 5:20:44 PM(UTC)
rkgray98406

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/22/2008(UTC)
Posts: 1

Hello, My wife was cleaning her Kitchenaid mixer (Model # KSM90) that is about 10 years old and removed the screws that hold the brushes for the moter in place. (The black ones on the side in about the middle of the motor housing. She tried to put them back in and the mixer hasn't run since then. I tried to do the same with no luck.

There is no noise, no hum, nothing. It almost seems like there is a fuse or breaker that is out, but I can't find anything. pulling off the back there is no blackened connections. is it possible that we need to get new brushes?

Also when the brushes came out one brass guide came out as well I've put it back both ways so the curves of the brushes touch the motor correctly. I'm stuck. Any help would be great.

Rick
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Similar Topics
Finding replacement magnetic ring for a KitchenAid mixer RPM sensor (Blender Repair)
by raindogmx 6/10/2017 11:44:35 AM(UTC)
Kitchenaid Mixer Roll Pin Stuck (Blender Repair)
by kelkin 3/19/2014 7:00:17 PM(UTC)
KitchenAid Mixer getting stuck as it turns (Blender Repair)
by Annika 1/14/2014 7:32:14 AM(UTC)
Kitchenaid mixer (Blender Repair)
by Phyllis Carr 10/12/2011 9:23:46 AM(UTC)
kitchenaid mixer speed crazy (General Talk)
by gr8tazn 2/5/2009 11:29:48 AM(UTC)
Kitchenaid mixer won't turn on (General Talk)
by andyb_22 11/25/2008 9:43:39 AM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.