Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dgbaker  
#1 Posted : Monday, October 25, 2010 6:24:33 AM(UTC)
dgbaker

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/25/2010(UTC)
Posts: 1

My wife was cooking on our GE Profile electronic induction cooktop model PHP900SM1SS. She was using 3 or 4 of the burners and needed a place to set down a pot lid. She set it down over the touch controls. All of the lights on the cooktop immediately began flashing. I removed the lid and touched one of the controls to stop the lights from flashing. Not sure if the steam from the bottom of the lid or the lid touching multiple controls at the same time caused the problem. Now the only light on is the control lock and the cooktop is not functional. Tried touching the control lock for 5 seconds as described in the owner's manual but that didn't solve the problem. Also turned off circuit breaker hoping that I could "reset" the cooktop. Checked the voltage supplied and I have two 120 volt wires and the neutral wire properly connected.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.