Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dansherman  
#1 Posted : Wednesday, December 9, 2009 3:44:20 PM(UTC)
dansherman

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/9/2009(UTC)
Posts: 1

A few weeks ago I replaced the transmission in my washer. Everything has been working great, except today it started squeaking during agitation and the spin cycle.

A day or two ago I was straightening up my tools and found this washer. I'm pretty sure it came from my washing machine, but I can't find it on any parts diagram. It seems like the squeaking could be because the washer isn't installed..

UserPostedImage
UserPostedImage

Does this look familiar to anyone?
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
sidfink43  
#2 Posted : Thursday, December 10, 2009 5:01:47 PM(UTC)
sidfink43

Rank: Advanced Member

Groups: Senior Expert
Joined: 3/29/2009(UTC)
Posts: 11,699

It looks like the cover washer/bearing piece that goes over the retaining ring which helps hold the clutch to the transmission housing. it has a tab which goes into the slot on the retaining ring.

Take out your transmission and see if it does go there, replace things and see if that solves your problem.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.