Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Secret Ingredient  
#1 Posted : Friday, February 2, 2018 11:34:42 AM(UTC)
Secret Ingredient

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/24/2017(UTC)
Posts: 4

I have a Kenmore Elite Oasis lop load washer that will not drain. It fills, agitates etc but has stopped draining. I had the same problem a couple years ago and replacing the outlet pump did the trick. Not so this time. I replaced the pump and it still does not drain. The pressure tube that goes to the control unit is not blocked, nor is the outlet hose itself. The wiring at the pump looks ok, as does the wiring at the control unit.

The self-diagnostic gives me the slow drain error, along with some errors related to the dodgy lid lock. However, the lid lock still works most of the time, and when it does not work, the machine won't do anything at all. The diagnostic failed at C8. The agitator was slowly going back and forth as it should, but no draining.

Error codes from Dx:
F 32
F 82
F 40
F 72

Any suggestions?
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.