Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
LEMII  
#1 Posted : Friday, November 24, 2017 6:35:45 AM(UTC)
LEMII

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/24/2017(UTC)
Posts: 1

First time on the forum.

The on/off buttons on our 10-year old Kenmore Elite stove don't work, but when I press the temperature setting buttons, I get a triple beep.

Last night while cooking Thanksgiving diner sides and having the oven on, we got an error code of E11 with loud long beeps; turned off the oven and after a few minutes the codes cleared and the beeping stopped. I believe we still had the stove top burners working.

This morning the wife went to make breakfast, but couldn't turn on any of the burners. I opened the breaker for about 5 minutes, closed it, still no power to the burners.

So what part do I need? I think it's one or more of the following:
316442018: Range surface element control board
316448903: Range power control board assembly
316442119: Rage surface unit power relay board

Thanks
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.