Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
alim  
#1 Posted : Saturday, November 4, 2017 12:47:13 PM(UTC)
alim

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/4/2017(UTC)
Posts: 1

Kenmore dishwasher, but the control panel is Whirlpool. It's a little over one year old, died just a week after warranty expired.

Lights work on control panel, but cleaning cycles won't run, light comes on but nothing happens. Draining works, light comes on and I can hear it.

I tested the door switch with a multimeter, it's good. I can't find the location of the thermal fuse to test that, I don't see a match with any of the videos and pictures I see online. Most of the vids/pics out there show the thermal fuse in a very obvious location but I can't find it on this dishwasher.

Sorry for posting pictures this way, I tried to use the forum "Manage Attachments" thing but I couldn't get it working and gave up...

https://drive.google.com/file/d/...XRZJa5w/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/...1Sq95vA/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/...k-kf_sQ/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/...uOtPgPQ/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/...d_BwDJw/view?usp=sharing

Many thanks for any help.

Alim.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.