Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
chipkozy  
#1 Posted : Tuesday, November 3, 2009 10:55:13 AM(UTC)
chipkozy

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/3/2009(UTC)
Posts: 1

I noticed dishes not being cleaned well and found that the Smart Dispense wasn't dispensing. Contacted GE and they sent a procedure for purging the detergent holder. In following the directions which emphasizes that the heated dry, added heat and pre-wash led's are off (figured they didn't want the heaters on...duh). When the first run through was done I opened the door and got hit with a blast of heat as if the DW went through a heated dry cycle...it was HOT. Didn't cure the problem with the dispenser either. Is it possible that the computer has gone belly up and that the dispenser isn't clogged but rather is not getting proper commands from the computer? The excessive (?) heat might be an indicator of a larger problem. Anybody run into thei before? Again, the led's that were supposed to be off in fact were off but I still got heat. Thanks.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.