Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rjb1939  
#1 Posted : Sunday, February 12, 2012 4:27:04 PM(UTC)
rjb1939

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/12/2012(UTC)
Posts: 2

previous post had same problem, you suggested checking the lid switch.
I think the lid switch is magnetic, how do you check it or by pass it?
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
denman  
#2 Posted : Monday, February 13, 2012 5:35:07 AM(UTC)
denman

Rank: Advanced Member

Groups: Senior Expert
Joined: 2/29/2008(UTC)
Posts: 19,638

First make sure that the magnet is still attached to the lid.

You can check it by disconnecting it and then putting a magnet close to it.
It should switch from infinite to 0 ohms.
rjb1939  
#3 Posted : Monday, February 13, 2012 6:22:28 AM(UTC)
rjb1939

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/12/2012(UTC)
Posts: 2

Originally Posted by: rjb1939 Go to Quoted Post
previous post had same problem, you suggested checking the lid switch.
I think the lid switch is magnetic, how do you check it or by pass it?

magnet switch is working.
when washer tries to go to spin nothing happens, but I can hear a low hum.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.