Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
BMike74  
#1 Posted : Wednesday, November 24, 2010 5:05:45 AM(UTC)
BMike74

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/8/2009(UTC)
Posts: 20

I have a GE washer that seems to work fine, but then ROARS when it spins. This problem has been going on for almost a year. I have pulled off the front cover and there doesn't seem to be any sign of water leakage. Also, when I open the lid during spin, it slows down, but doesn't seem to be doing so right away. The stabilizers seem ok. Finally, when I squeeze the soft hose connecting the drain pump from the basket, I can hear water sloshing (not sure if this is normal).

Please help! I would hate to buy a new washer if this was something I could fix.
Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
cammyj1967  
#2 Posted : Saturday, February 12, 2011 11:24:17 AM(UTC)
cammyj1967

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/18/2010(UTC)
Posts: 31

spin bearing and seal less than 10.00 in parts but a little labor intense
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.