Customer Support 7 days a week

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Stackes  
#1 Posted : Thursday, November 19, 2020 3:28:52 PM(UTC)
Stackes

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/19/2020(UTC)
Posts: 0

Hello everyone.
My washer will spray correctly in some cycles and not durring others.

The filters, spray arms, and everything I can check are clear of blocks.

I am suspecting that the control board has gone bad but I dont have the experience or Tools to check it.

Could a faulty control board be a problem in this case?

Thank you for reading and any help.

Amada model ADB1100AWW3
Control board model W10817282 (I believe)

Edited by user Saturday, December 19, 2020 9:41:07 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Sponsor
See inside of your appliance - diagrams and part photos for virtually every model.

powered by AppliancePartsPros.com
 
Stackes  
#2 Posted : Saturday, December 19, 2020 9:40:17 AM(UTC)
Stackes

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/19/2020(UTC)
Posts: 0

Update for anyone wondering:

I did replace the control board. It was not the problem.

My next move was to remove and dissasemble the circulation pump. Once it was taken apart I found and removed a small amount of hair wrapped around the shaft of the impeller. The rest of the unit was fine.

I reinstalled the pump and as of now the washer is working. Hope it stays that way.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.