Register | FAQ's | New Posts | Today's Posts | Extras
Appliance Repair Forum > Search Forums » Search Results

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jklawitter
Forum: Oven Repair (including Ranges and Cooktops) 01-10-2013, 08:35 PM
Replies: 9
Views: 2,101
Posted By jklawitter
I tested the fuse...it works. I have no idea...

I tested the fuse...it works. I have no idea what's wrong with this range....??
Forum: Oven Repair (including Ranges and Cooktops) 01-10-2013, 05:17 AM
Replies: 9
Views: 2,101
Posted By jklawitter
Thanks so much for your quick reply. I recognize...

Thanks so much for your quick reply. I recognize that part...it's on the back side of the unit. I already had the back panel off trying to see if there were any wires that looked like they had...
Forum: Oven Repair (including Ranges and Cooktops) 01-09-2013, 08:34 PM
Replies: 9
Views: 2,101
Posted By jklawitter
I have a wfe381lvs and am having the same...

I have a wfe381lvs and am having the same problems...no error codes, stove top and clock work fine but no heat to the oven. Sensor has been tested and is good. Please help.
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:46 AM.

The content on this web site is for informational purposes only and is not intended to replace an on-site diagnosis from a qualified appliance service technician. By reading any content on this site you agree to AppliancePartsPros.com , Inc. disclaimer and Terms of Use.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17