Register | FAQ's | New Posts | Today's Posts | Extras
Appliance Repair Forum > View Profile » willie7182

View Profile: willie7182
willie7182 is on a distinguished road
willie7182 willie7182 is offline
Junior Member
 
Last Activity: 09-10-2010 02:18 PM 

No Frost on evaporator coils
The attachment feature doesn't work...

If you want to see a picture I can send it.

I read somewhere that someone had a similar problem and it ended up being the evaporator fan motor. I guess the...
No Frost on evaporator coils - No Frost on evaporator coils
Compressor, condenser, and evaporator fan are all running. Defrost heater seems to work fine but I can't get any frost on my coils? It forms on the tubing on the left side and bottom of the coils...
Forum Info Contact Info
Join Date: 09-09-2010
Posts
Total Posts: 2 (0.00 posts per day)
Last Post:
No Frost on evaporator coils
09-09-2010 01:13 PM
Find all posts by willie7182
Find all threads started by willie7182
Referrals: 0
willie7182 has no contact information.
Additional Information Group Memberships
N/A
willie7182 is not a member of any public groups


All times are GMT -7. The time now is 11:59 PM.

The content on this web site is for informational purposes only and is not intended to replace an on-site diagnosis from a qualified appliance service technician. By reading any content on this site you agree to AppliancePartsPros.com , Inc. disclaimer and Terms of Use.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17